Het all inclusive trouwpakket

Geen kleine lettertjes, geen verassingen !

Een duidelijke beschrijving en opsomming wat er allemaal in dit pakket inbegrepen zit, meer heeft u nodig.

 

We maken het gemakkelijk voor u, wat is er niet inbegrepen? De vluchten en accommodatie.

 

Vluchten kan je makkelijk vinden op het Internet, luchthaventransfers kan u reserveren vie een link die wij u geven, en accommodaties kan u reserveren via ons eigen platform met garantie van laagste prijs!

 

Fotografie is inbegrepen, echter de foto's niet. U kiest welke foto's u wenst te bestellen en betaald per stuk. Of  u besteld vooraf een pakket van 250, 500 of 750 foto's, dat is voordeliger.

Ziehier een lijst van wat allemaal inbegrepen in in dit all inclusive pakket.

De trouwlocatie is inbegrepen

De huur van de trouwlocatie is inbegrepen. Kies één van onze trouwlocaties, waarvan de meeste vanaf 80 personen exclusiviteit bieden. Indien uw groep kleiner is, dan voorziet de trouwlocatie een private zone zodat u gescheiden bent van de gewone klanten.

meer info...

Dit pakket is ongetwijfeld de beste keuze om binnen uw budget te trouwen in het buitenland!

Uw trouwsetting is inbegrepen

Een prachtige trouwsetting, met een romantische boog en bankje, en tot 50 witte houten klapstoelen voor uw gasten. Verder is er  een geluidssysteem, tapijt, bloemen, decoraties zoals beschreven op de trouw setting pagina, kortom alles om er een onvergetelijke ceremonie van te maken.

meer info...

Uw professionele trouwfotograaf is inbegrepen

Onze professionele fotograaf arriveert een half uur voor de ceremonie en blijft tot en met de openingsdans , in totaal een maximum van 6 uur.

De foto's zijn niet inbegrepen, u kan ze achteraf uitkiezen en per stuk betalen. Goedkoper is het om vooraf een pakket van 250, 500 of 750 foto's aan te kopen, zij kiezen dan de beste foto's en dat is een stuk goedkoper !

meer info...

Een welkomstdrankje voor uw gasten, in afwachting tot iedereen arriveert, is inbegrepen

Indien uw gasten op eigen kracht, per huurauto, taxi of ander transport, naar de trouwlocatie moeten komen, is het meer dan waarschijnlijk dat zij niet tegelijk op de trouwlocatie arriveren.  Een welkomstdrankje houd uw gasten even bezig, tot iedereen er is. 1 drankje per persoon is inbegrepen.

De huwelijksceremonie is inbegrepen

Een ceremoniele huwelijsviering van ongeveer 30 minuten, speciaal voor u geschreven en gebracht door onze professionele oficiant is inbegrepen.

Het huwelijkscertificaat, huur van het kussentje voor de ringen, eenheidskaars...is allemaal inbegrepen.

meer info...

Uw professionele huwelijkscoördinator is inbegrepen

Onze professionele  huwelijkscoördinator arriveert een half uur voor de ceremonie, en verwelkomt uw gasten bij aankomst aan de trouwsetting.

Vanaf dat moment coördineert hij of zij de rest van de dag, en blijft tot en met de openingsdans , in totaal een maximum van 6 uur.

meer info...

Uw bruidsboeket & 2 buttonholes, passend bij uw thema en kleuren zijn inbegrepen

Een prachtig bruidsboeket (uit de selectie "zilver") is inbegrepen ,alsook een buttonhole voor de bruidegom en de vader van de bruid.

De bloemen van de trouwsetting worden aangepast aan de kleuren en bloemen van het bruidsboeket en buttonholes.

meer info...

Een witte Mini Countryman met chauffeur, voor de aankomst van de bruid is inbegrepen.

Onze huwelijkscoördinator rijd de bruid en de persoon die haar weggeeft van de gekozen acoommodatie naar de trouwlocatie , met een witte "Mini Countryman" of gelijkaardig. Hij is versierd met  linten aangepast aan uw thema en kleuren. De auto is inbegrepen voor accommodaties op maximum 5 km van de trouwlocatiel

Uw huwelijksreceptie is inbegrepen

Een 1 uur durende receptie met cava, bier, frisdrank, amandelen en olijven, is inbegrepen. (maximum 3 drankjes per persoon)

Tijdens de tweede helftvan de receptie starten de fotografen met de fotoshoot, eerst het bruidspaar, daarna voegen we één voor één gasten toe.

meer info...

Uw tafeldecoraties zijn inbegrepen

Het type stoelen en tafels verschilt van de gekozen locatie. Sommige  trouwlocaties hebben ronde tafels, andere dan weer rechthoekige of vierkante tafels. De tafels krijgen allen een romantisch bloemstuk ter decoratie.

meer info...

Een 4-gangen budget menu is inbegrepen

Een 4-gangen"sharing is caring" huwelijksdiner, opgedient in het midden van de tafel. De gerechten zijn voor iedereen toegankelijk, zelfs voor vegetariërs of gasten met voedsel intolleranties. Witte en rode wijn, bier, frisdranken, water, koffie en thee zijn inbegrepen tijdens het +/- 2,5 uur durende diner.

meer info...

De bruidstaart is inbegrepen

Een prachtige bruidstaart, met keuze tussen diverse smaken van vulling en biscuit, en gedecoreerd volgens uw thema, is inbegrepen.

meer info...

Ons sound systeem om tijdens het diner een playlist af te spelen of te speechen is inbegrpen

Een sound systeem waarop u mp3, iphone,ipad enz...kan aansluiten is inbegrepen. Zodoende kan u een playlsit afspelen tijdens receptie en/of  diner. Een microfoon is ook inbegrepen zodat u en uw gasten ook kunnen speechen . Het gebruik ervan is maximum tot de openingsdans.

Onze professionele en internationale DJ is inbegrepen

Let the party begin !   Onze DJ is het gewent om voor allerlei groepen van uiteenlopende landen en culturen, muziek te draaien.

Hij start bij het aansnijden van de taart en blijft maximum 3,5 uur.

meer info...

Een 2 uur durende open bar is inbegrepen

2 Uur open bar, met ongelimiteerd bier, wijn, frisdranken, water, en basis longdrinks als Gin, Whisky, Rum, Vodka enz....

Na deze 2 uur kan u verlengen aan 9€ + BTW per persoon . (verlenging is steeds op aanvraag aan de locatie en voor de gasten die nog aanwezig zijn.

meer info...

Een midnight snack is inbegrepen

Voor wie later op de avond een hongertje krijgt is er de midnight snack.

Afhankelijk van de locatie is dit meestal een verassingsbrood met sandwiches, om zo de kleine honger als die er al is, te stillen.

Een bruiloftssite om uw gasten te informeren is inbegrepen

Een persoonlijke bruiloftssite dat u zelf kan personaliseren, teksten toevoegen, foto's uploaden enz..., zodat uw gasten in één oogopslag alle informatie kunnen opzoeken betreffende uw huwelijk, de reis, accommodaties enz...die zij nodig hebben.

De planning en organisatie van de diensten van dit pakket zijn inbegrepen

U betaald geen wedding planner fee. We rekenen enkel 5% commissie op het totaal van uw draaiboek.

.

Dus, wat kost nu dit all inclusive pakket?

Wederom, geen verassingen of kleine lettertjes, maar simpel en duidelijke afspraken en diensten, ideaal om onbezord te trouwen in het buitenland.

Ook de wedding planner overeenkomst is even simpel en duidelijk.

meer info...

Hoeveel en wanneer moet ik betalen?

U betaald een voorschot bij het invullen van de wedding planner overeenkomst. Het saldo betaald u 1 maand voor het huwelijk.

meer info...