All inclusive pakket om te trouwen in Spanje !!!

Wat is het verschil tussen het all inclusive pakket, en trouwen op maat met Costa Blanca Events ?

In het all inclusive pakket hebben we de meest gekozen locaties en leveranciers  gecontacteerd, en met hen een pakket gemaakt dat weinig of geen wijzigingen toelaat.

Deze aanpak reduceerd de nodige communicatie tussen ons en de leveranciers tot een strict minimum, wat een pak tijd bespaard zowel voor ons, als de leveranciers.

 

Als gevolg konden de leveranciers en locaties ons een grote korting bieden op hun normale prijzen.

 

Maar dit geeft dan wel als consequentie dat er haast geen wijzigingen & toevoegingen kunnen toegestaan worden aan dit pakket. Anders valt uw draaiboek automatisch onder de "op maat huwelijken" .

Welke upgrades zijn er mogelijk binnen het all inclusive pakket.

U kan enkel upgraden inzake het fotografie pakket , de trouwsetting , bloemen (zoals aantal buttonholes en bruidsmeisjesboeketten of corsages) en decoraties.

 

U krijgt reeds in uw all inclusive pakket diensten als, bruiloftssite, silver trouwsetting, bruidsboeket, buttonholes, tafeldecoratie, welkom drink, taart, DJ en middernachtsnack aan zo'n lage prijs, dat andere upgrades niet mogelijk zijn.

Wat is het prijsverschil met een "op maat huwelijk " van Costa Blanca Events ?

Het prijsverschil is geen vast verschil, en is afhankelijk van het aantal gasten, gekozen diensten enz...Maar als je exact hetzelfde pakket zou maken in de "op maat " versie, dan is het profijt dat u doet met het all inclusive pakket ongeveer 1000€ .

 

Maar, vergeet niet te kijken wat het minimum aantal gasten is voor uw gekozen datum. Dit verschilt namelijk van een weekdag t.o.v. in het weekend.

 

Behaal je deze minimum aantal gasten niet, kan u ook betalen voor niet attenderende gasten, om zo aan het minimum aantal gasten te komen.

Is het all inclusive pakket de beste keuze voor uw huwelijk ?

Dat hangt af van een paar zaken :

 

Eerst en vooral van uw budget. Indien u geen groot budget heeft, dan is het all inclusive pakket zeker iets voor u. Maar vergeet niet te kijken of u het minimum aantal gasten heeft die nodig zijn dit pakket te boeken. Indien u de minimum niet haalt, en zou beslissen om te betalen voor gasten die niet komen, teneinde het minimum te behalen, dan kan het zijn dat het prijsverschil tussen het all inclusive pakket en het "op maat" huwelijk van Costa Blanca Events zeer klein wordt.

 

Ten tweede dient u ook akkoord te gaan met de (beperktere) keuze van locaties, t.o.v. de "op maat " huwelijken van Costa Blanca Events, waar u uit 30 locaties kan kiezen...

 

Ten derde dient u akkoord te gaan met de inbegrepen diensten van het all inclusive pakket, en zelfs als u sommige diensten niet zou kiezen in de "op maat" huwelijken, dan nog is het prijsverschil groot genoeg om dit pakket zo te laten en te genietne van de diensten die toch al inbegrepen zijn!

 

Ten laatste dient u akkoord te zijn met de beperkingen van opties en diensten binnen dit all inclusive pakket.

Mag ik gaandeweg wijzigen naar een planning "op maat" i.p.v. het all inclusive pakket ?

Jazeker, maar er zijn enkele ristricties ;

 

De trouwlocatie moet dezelfde blijven.

 

U moet het minimum aantal gasten van het All Inclusive Package respecteren,...dus wijzigen omdat u de minimum niet haalt is niete mogelijk.

 

U moet ook de diensten van de inbegrepen leveranciers behouden, maar bent niet langer gebonden aan een soort pakket van die dienst, en kan zo deze dienst binnen dezelfde leverancier zonder problemen upgraden.

 

Ten slotte moeten wij heel uw draaiboek herbekijken en herberekenen, en diensten aanpassen naar de "op maat wedding planning" en dat brengt een extra kost van 50 € + b.t.w. met zich mee.