Altea... Parel aan de mediterraanse kust

Altea, recent verkozen tot nr 1 in de top 10 mooiste dorpen aan de Costa Blanca, is  

gelegen tussen grotere steden als Calpe en Benidorm.

Het lijkt het of in dit typische dorpje, beschermd door het Aitana gebergte en de prachtige baai, de tijd is blijven stilstaan...

Het oude stadje bovenop de berg, met zijn typische steegjes en witte huisjes, en helemaal bovenaan het kerkje met de felblauwe koepel...een droom van elke fotograaf !

De smalle straatjes puilen uit van de gezellige souvenirswinkeltjes, mode en juwelenwinkeltjes, kunstgalerijen, bars en restaurants.

Vlakbij de kerk, wat overigens echt een bezoek waard is, heb je een prachtig uitzichtspunt, waar menig bruidspaar door onze fotografen gefotografeerd werd!

Een echte parel aan de kust van de Costa Blanca!

meer info

All inclusive trouwen in Spanje !

Hoe geraak je er?

De Costa Blanca heeft 3 luchthavens om uit te kiezen : Alicante, Valencia en Murcia.

Alicante ligt het dichtst bij Altea, op ongeveer 40 minuten rijden. Valencia en Murcia darentegen liggen al gauw 1,5 uur rijden van Altea, en  transferten vanuit die luchthavens zijn daarom dan ook een stuk duurder dan vanuit Alicante.

 

Alicante is daarom de beste keuze, met makkelijk online te reserveren transfers met luchthavenshuttles die elk uur naar Altea vertrekken.

 

Low budget vliegmaatschappijen vliegen regelmatig op Alicante, dus een goedkope vlucht vinden is meestal geen probleem.

Koop een vliegticket naar de zon, en kom trouwen in het buitenland, onder de Spaanse zon!

meer info

Spanje is één van de meest populaire bestemmingen om te gaan trouwen in het buitenland!!!

Luchthaven Transfers

Reserveer uw transfer via deze link. Simpel, geen poespas, en uw shuttle wacht u op bij aankomst op de luchthaven van Alicante en brengt u naar Altea.

 

Er zijn 2 stops in Altea : het  3*  hotel strandhotel en het 5* luxe resort hotel. U kan makkelijk een taxi nemen naar andere accommodaties eens u in Altea aankomt.

meer info...

Dankzij ons all inclusive trouwpakket , is trouwen in het buitenland nu mogelijk voor iedereen!!!

Waar slapen ?

Er zijn meerdere accommodaties waar u uit kan kiezen via onze Yoep-a site.

 

Makkelijk om te reserveren, vlakbij uw locatie, en bovendien aan het laagste tarief!

 

Er zijn uiteraard meerdere accommodaties in Altea,but also in Albir, Benidorm en Calpe.

 

Maar voor de gasten en uzelf is het beter dat iedereen in 1,2, max. 3 accommodaties logeren, en bovendien aan de laagste prijs!

meer info...

Ons all inclusive pakket is ideaal voor een budget vriendelijk huwelijk in het buitenland !

Wat te bezoeken ?

Iedereen kent natuurlijk Benidorm. Bekend voor het bruisend uitgangsleven met de vele bars, discotheken, restaurants en daarbovenop 2 lange en brede zandstranden, is Benidorm ook de uitgelezen plek voor  vrijgezellen weekends.

 

Voor diegenen onder u die wat cultuur willen opsnuiven is Guadalest een bezoekje waard. Dit is een middeleeuws dorpje, hoog in de bergen, uitkijkend op een prachtig smaragdgroen meer. In het kleine dorpje zijn tientallen souvenirwinkeltjes, enkele musea en een oude gevangenis...

 

Zijn jullie meer het Tarazan & Jane type, bezoek dan de watervallen van Algar en neem een koude douche onder de ijskoude waterval, met water dat helemaal vanaf de hoogste toppen van de Siera de Bernia komt!!!

meer info...

Goedkoop trouwen in het buitenland kan iedereen, maar wij maken ze ook onvergetelijk.

En wat met shopping ?

Altea heeft de unieke boetiekjes en winkeltjes  waar je allerlei leuke spullen kunt kopen, kledij, juwelen, vintage spullen...er is vanalles!

 

In het oude stadje kan je vooral artisanale spullen vinden, kunstenaars, pottenbakkers enz... Vanaf half juni tot september is er een artisanaal marktje bovenaan de kerk,op de marktplaats. Een unieke sfeer, omringt met gezellige bars...

more info...

Ons all inclusive pakket is een super pakket om te trouwen in het buitenland !

Bij ons geen goedkope huwelijken, maar originele budgetvriendelijke huwelijken, voor ieders budget.