Uw weddingplanners in Spanje

All inclusive trouwen in het buitenland.eu, is een apart concept van  Costa Blanca Events, één van de grootste wedding planner kantoren met certifieerded wedding planners aan de Spaanse Costa Blanca.

 

Costa Blanca Events is specialiseerd in het organiseren van zeer persoonlijke droomhuwelijken op maat, wat veel planning en coördinatie betekent.

 

Niet alle bruidsparen hebben zo'n persoonlijke aanpak nodig, en wensen liever te komen trouwen in het buitenland binnen hun lagere budget.

 

Daarom hebben wij voor jullie het all inclusive pakket gemaakt.

meer info

Professionele maar simpelere wedding planning  

Uw wedding planners zijn even professioneel als de Costa Blanca Events wedding planners.

 

Maar dankzij ons all inclusive pakket, konden we  extensieve wedding planning en coördinatie elimineren, zowel tijdens de maanden en weken voor uw huwelijk, alsook tijdens uw verblijf in Spanje en op uw trouwdag.

 

Dit spaart een pak tijd uit, en heeft ons in de mogelijkheid gesteld om de wedding planner fee te elimineren, wat trouwen in het buitenland nu voor iedereen interessanter maakt.

Ons professionele team staat voor u klaar om uw bedgetvriendelijk huwelijk, onvergetelijk te maken!

Kan ik de locaties komen bekijken ?

Ja, natuurlijk kan dat!

 

Wij nemen u mee op een tour langsheen onze locaties en accommodaties, en leggen jullie alle details uit over de mogelijkheden om te trouwen in Spanje, met of zonder all inclusive pakket.

 

Wenst u met ons op tour te gaan, volstaat het een afspraak met ons te maken en 99€ vooraf te betalen. Deze kost is niet aftrekbaar en overnachting is niet voorzien.

meer info

Wij besparen niet op professionalisme, wij besparen u een pak in het all inclusive pakket !

Welke garanties heb ik ?

Costa Blanca Events is en professioneel en betrouwbaar wedding planner kantoor, iets wat al vele bruidsparen mochten ondervinden.

 

Op onze hoofdwebsite www.costablancaevents.org en op onze Facebook pagina kan u diverse referenties van bruidsparen en hun gasten lezen.

 

Wij begrijpen dat het een hele stap is om een firma die u niet kent uw mooiste dag toe te vertrouwen,  en het volledige bedrag te betalen alvorens het huwelijk heeft plaats gehad!

 

Daarom is het voorschot dat dient te betalen , de vaste kost van het pakket. U dient pas voor uw gasten te betalen als uw gastenlijst compleet is, ongeveer 1 maand voor uw grote dag.

meer info...

...en dat bespaard ons een pak tijd, en u een pak geld !

Bruiloftverzekering

Wenst u 100% zeker zijn dat er niets kan mislopen, kan u een bruiloftverzekering afsluiten.

Deze zijn verkrijgbaar via diverse verzekeringsmaatschappijen, en het is aangeraden offerte bij hen op te vragen en prijzen te vergelijken.

 

Maar eens u deze verzekering heeft afgesloten, bent u zeker dat in geval van ziekte, of overlijden van naaste familie, of andere onvoorziene omstandigheden, geen financiële gevolgen zullen hebben.

De vele referenties op Facebook en onze website, zullen u zeker overtuigen van ons professionalisme!

Dus twijfel niet en reserveer nu! Trouwen in Spanje is onvergetelijk!!